L´ Escoleta del BTT Fornells tanca per l´ estiu

12/06/2013
BTT

L´ Escoleta del BTT Fornells tanca per l´ estiu

El proper divendres dia 21 de juny tindrà lloc la última sessió d’entrenament de l’escoleta del BTT Fornells de la Selva. L’activitat haurà tingut una durada de curs escolar com ja és habitual en les últimes tres temporades i que s’ha consolidat l’escola com una de les més nombroses en quan a participació al llarg d’aquest curs entorn els trenta participants.
Els participants durant el curs s’han dividit en tres grans grups: pre-escoleta (4 a 6 anys d’edat), escoleta (7 a 13 anys d’edat) i tecnificació (14 a fins 18 anys d’edat), podent donar així resposta a les necessitats de cada grup de treball amb els seus respectius tècnics per enfocar el treball específic per cada grup.
El BTT Fornells ha organitzat també aquest curs la Tramunkids, primera vegada que s’integren els més petits a la ja famosa Tramunbike i que tot i el mal temps va tenir una bona participació.
De cara la temporada vinent l’escoleta seguirà activa els dimecres i divendres de 17:45 a 19:15h de la tarda a la zona esportiva de Fornells.