Arriben les 24h Cyclotour 2013

11/06/2013
Cicloturisme

Arriben les 24h Cyclotour 2013

 

Queda poc menys d’un mes per la celebració al Circuit de Calafat d’una nova edició, la tercera, de les 24h Cyclotour.
Com ja sabeu, el proper cap de setmana del 29 i 30 de juny es farà aquesta festa de la bicicleta on es pot participar en solitari o en equips de fins a vuit membres, en categoria masculina, femenina o mixta.
Durant els dos dies, en aquesta cursa de resistència a triar entre 6,
12 o 24 hores, els partipants podran superar el seu repte de manera personal o treballant en equip per fer el màxim nombre possible de quilòmetres. El rècord en la categoria en solitari el té l’Iván López amb 773 km i per equips l’Espai Bikes amb 835 km. Tots els ciclistes podran fer servir bicis de carretera, de muntanya, de contrarrellotge, triatló i pinyó fix.
Aquest cop els organitzadors proposen diferents alternatives de participació pels ciclistes, triatletes i amants de l’esport en general però també hi ha preparades activitats per l’entreteniment de families i amics.
Pels competidors, aquest cop hi haurà tres opcions a triar: les 24 hores, les 12 hores i les 6 hores. Els qui optin per les 24 hores de resistència podran participar en solitari a la categoria Individual o per equips a les categories Duo (2 components), Routier (de 3 a 5
components) i Sport (de 6 a 8 components).
Els participants de les 12 hores també podran fer-ho en solitari o en equips de 2 ciclistes (categoria Duo 12h) o de 3 o 4 ciclistes (categoria Routier 12h). A la versió de 6 hores només es podrà participar individualment o en equips de 2 ciclistes (categoria Duo 6h).
Els cicloturistes que van completar totes les puntuables del Circuit de Llarga Distància o del Circuit Ciclopirineus de la passada temporada 2012 estan convidats a participar en aquesta tercera edició. Tots els que completin totes les marxes d’algun dels dos circuits d’aquest any 2013 podran participar en la quarta edició del 2014.

Les curses comencen el dissabte 29 a les 16:00 hores de la tarda.

Durant tot el cap de setmana hi haurà diferents activitats d’oci per participants i acompanyants amb la possibilitat també d’anar a la platja, que està a cinc minuts del circuit. I no només està orientada als ciclistes ja que els acompanyants poden gaudir de diverses activitats.
Recordeu que les inscripcions estan obertes fins el proper dilluns 10 de juny, tot i que serà possible també inscriure’s al mateix circuit.
Fins aquest divendres 31 de maig hi ha preus especials per tots aquells que us apunteu de manera anticipada.

Per veure tota la informació http://www.24hcyclotour.com/