Ismael Ventura i Núria Espinosa guanyen l´ Open Tàctic de Vilajüiga

10/06/2013
BTT

El corredor del Megamo Ismael Ventura va superar a Marc Trayter (Scott) i al líder, Joan Llordella (Monty- Ambisist), en un emotiu frec a frec en la cursa elit del Open Tactic celebrat a Vilajuïga formant un podi que serà referencial pel Campionat de Catalunya del dia 16.
Les quatre curses s´ han celebrat en un circuit exigent però divertit de 10 km amb dues, tres i una volta segons categories, amb vistes panoràmiques de Sant Pere de Rodes.
Les primeres noies per categoria del circuit llarg van ser Nuria Espinos (Monty- Ambisist), Judith Fores (Bici Oci), Silvia Roura (Bike Area Llagostera) i Berta Orozco (Ayats Cycles). Les curses de Promoció per nens i nenes, amb un bon èxit de participació, es van celebrar en circuits de 500 i 2000 metres. El regidor Joan Aguilar i el president del club Jordi Gironès van presidir el lliurament de premis.

La propera prova serà el dia 23 a Fornells de la Selva.