La Challenge Catalana 2013 continua a Tarragona

30/05/2013
Cicloturisme

La Challenge Catalana 2013 continua a Tarragona

El proper diumenge 9 de juny tindrà lloc a Tarragona la XXVI Marxa Cicloturista Sant Magí, organitzada pel Club Ciclista Tarragona. Aquesta cita serà la sisena puntuable de la Challenge Catalana de Cicloturisme 2013.
Els organitzadors proposen aquest any una nova ruta de 106 quilòmetres i 1490 metres de desnivell que tindrà la sortida a les 8:00 hores del matí des del Moll de la Costa, al port de la ciutat.
Des d’aquí es continuarà per Constantí, El Morell, Vilallonga del Camp fins arribar a Alcover, lloc on es donarà inici a un tram lliure que arribarà fins a Mont-ral on es farà un avituallament i reagrupament del pilot. Seguidament es continuarà per El Bosquet, L’Aixavega, el Coll Les Pinedes, Els Castillejos, Arbolí, Venta del Pubill i la pujada al Coll d’Alforja on es farà un nou avituallament. La comitiva seguirà per Alforja, la Urbanització Portugal, el Coll de la Batalla, La Selva del Camp, Sant Ramon i Constantí per arribar de nou al port de Tarragona, on es farà un petit refrigeri i el lliurament dels habituals premis als més joves, als més veterans i als clubs destacats.
Recordeu que les inscripcions ja estan obertes fins el 2 de juny a mitjanit a un preu de 22 euros pels ciclistes federats. Des d’aquí fins el tancament el 7 de juny a mitjanit el preu serà de 27 euros pels federats.

Per veure tota la informació a la web http://www.clubciclistatarragona.cat/.