David Casanovas guanya el Memorial Antonio Miguel de Palafrugell

20/05/2013
Carretera

David Casanovas guanya el Memorial Antonio Miguel de Palafrugell

Aquest cap de setmana se ha celebrat el Gran Premi Palafrugell V Memorial Antonio Miguel, molt recordat per la seva brillant tasca al CC Palafrugell que ha organitzat un any més la prova en dues etapes per carretera vàlides per la per la Copa Catalana. Ressenyar una bona organització per part del club i col•laboradors, de l´ equip municipal i dels Mossos d' Esquadra.
En l´ aspecte competitiu la lluita per la victòria entre els Palafrugell i Comdibal, principalment, ha resultat un frec a frec de David Casanovas i Alex Ruiz que han empatat de punts tot i que Casanovas ha estat el guanyador final, mentre que Ruiz fou segon i millor cadet de primer any i Alex Jaime, tercer. Per la seva part Ariadna Trias i Cristina Bru foren les primeres noies i el CC Palafrugell l´ equip més fort.
La primera etapa de 52 km creuà bonics poblets del Baix Empordà amb l' arribada a les dures rampes del Far de Sant Sebastià on s´ imposà Alex Ruiz per pocs metres a Alex Jaime i David Casanovas tercer. La segona de diumenge, amb 53 quilòmetre i 4 voltes al cim de Begur, caigué en mans de David Casanovas, primer en solitari, seguit de Sergi Olia i Alex Ruiz

Quadre d´ honor

Podi de Campions: David Casanovas (Radikalbikes- Palafrugell), Alex Ruiz (Comdibal) i Alex Jaime (Radikalbikes- Palafrugell).
Cadet 1r Any: Alex Ruiz(Comdibal)
Noies júnior: Ariadna Trias (Inverse)
Noies cadet: Cristina Bru (Caja Rural- Bidebide)
Premi Muntanya: David Casanovas (Radikalbikes- Palafrugell)
Premi Metes Volants: Joel Nicolau(Radikalbikes- Palafrugell)
Primer Equip: Radikalbikes- Palafrugell
Líder Copa Catalana: Alex Ruiz (Comdibal)

Informació: Francesc Moradell (Delegació de la FCC a Girona)