Barcelona-Andorra, emulant al Tour

14/05/2013
Cicloturisme

Barcelona-Andorra, emulant al Tour

El dissabte 14 de setembre tindrà lloc la segona edició de l’Etape Barcelona-Andorra by Le Tour de France. Després d’una primera edició marcada per les dures condicions meteorològiques viscudes, l’organització ha avançat la data quinze dies, amb la finalitat d’evitar les primeres gelades a Andorra.
RPM Racing i ASO, organitzadors del Tour de França, ja estan treballant per oferir aquesta vivència única pels amants del ciclisme, que dóna l’oportunitat de recórrer el circuit que es va realitzar durant la setena etapa del Tour de França del 2009, Barcelona–Andorra.
Una de les grans novetats d’aquesta edició, serà el canvi d’emplaçament del punt de sortida. Amb l’objectiu de facilitar i millorar la sortida dels ciclistes en direcció Terrassa, les instal•lacions esportives de la Universitat de Barcelona, a l’Avinguda Diagonal, acolliran el punt de partida. La meta serà novament a Arcalís (Andorra), on els participants arribaran després d’haver recorregut la distància de 224 km que separa Barcelona i Andorra, ruta que inclou el port de Serra-Seca.
Recordeu que aquesta marxa serà la darrera puntuable del VI Circuit Ciclopirineus-Coluer Bicycles. Us podeu inscriure ja i consultar tota la informació a la web http://www.letapebcn-and.com/.