Joan Llordella guanya a l´ Open Tàctic que bat registres d participació de promoció

01/05/2013
BTT

El Club Ciclista Blandense ha organitzat a Blanesla segona cursa puntuable del Open Tàctic de BTT amb un total de 330 corredors de totes les categories que caldria destacar el rècord de participació a les curses de promoció  amb 172 nens i nenes de tot Catalunya i Roselló sobre un circuit de 500 metres.
La resta de les quatre curses foren en un circuit de 10 quilòmetres amb sortida cada tres minuts . El  circuit ha estat ben dissenyat i divertit. A la cursa el corredor de Campdevànol Joan Llordella (Monty- Ambisist) resultà guanyador un cop superà l' espina clavada per la primera puntuable on Trayter el va superar. Llordella va agafar la directa a la primera volta i ha guanyat en solitari seguit de Roger Argelaguer (Bicis Esteve) i Gerard Alvarez ( Tomas Belles ), tercer i primer sots 23.
La segona cursa l´ han dominada el Master30 Christian Collados (Bicis Esteve) i Guillem Danes (Scott), primer júnior. La tercera fou pel Veterà 40 Jordi Costa (Starbike), el cadet Josep Duran (Megamo) i la noia Ariadna Trias (Inverse). La quarta fou per Infantils i el millors resultaren Jofre Cullell ( Farners ) i Magda Duran (Tomas Belles). El Regidor d' Esports de Blanes, Xavier Marcos, ha fet el lliurament de premis.