Ordre de sortida del Campionat de Catalunya CRI a Montroig del Camp

10/05/2013
Carretera

Ordre de sortida del Campionat de Catalunya CRI a Montroig del Camp

L’ordre de sortida és per sorteig, dins de cada categoria, excepte els classificats en els primers 10 llocs de les classificacions actuals de la Copa Catalana, Grans Clàssiques i Xallenges de les diferents categories que sortiran en els últims llocs. Es publicarà el llistat de l’ordre de sortides el divendres, nit, 10 de maig, a www.ciclisme.cat

La participació al campionat de Catalunya CRI és obert a tots els ciclistes amb llicència UCI o llicència de la Federació Catalana però sols optaran al pòdium:
- Els ciclistes espanyols amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme.
- Els ciclistes nascuts a Catalunya amb llicencia de qualsevol federació afiliada a la UCI.

Els corredors hauran de portar el dorsal que tenen assignat per a tota la temporada. Només és obligatori un dorsal. Els corredors que no tenen assignat dorsal de la Federació Catalana se’ls assignarà un dorsal abans de la sortida.
El corredor es presentarà com molt tard 15 minuts abans de la seva hora de sortida, per efectuar el control de bicicleta, amb la llicència i el DNI. Només es permetran els vehicles seguidors, amb un responsable en possessió de llicència de tècnic (director esportiu, mecànic, entrenador, monitor etc...)   Tots els corredors hauran de fer els seu recorregut durant tota la contrarellotge pel carril dret de la carretera.
Protocol: El podi d’entrega de medalles i mallots per a les categories  Sub’23, Elits es realitzarà a les 12 hores.    El pòdium de les categories Júniors (M), Elits (F), i Ciclisme Adaptat  Sènior, Màster 30, Veterans 40,50,60, Cadets (M), Júnior(F), Cadet (F)i Tandems   a les 14 hores aproximadament

Per veure l’ordre de sortida dels 256 inscrits

Per veure tota la informació tècnica dels recorreguts
Informació Mont-roig del Camp
Avantatges i descomptes per ciclistes