La Marxa Racons de la Conca 2013 es celebrarà el 5 de Maig

25/04/2013
Cicloturisme

La Marxa Racons de la Conca 2013 es celebrarà el 5 de Maig

Un any més, i ja van 17, la bonica localitat de Rocafort de Queralt acollirà una nova edició de la Marxa Cicloesportiva Racons de la Conca el proper diumenge 5 de maig.
Aquesta temporada els organitzadors de la SCCP Rocafort continuen amb el format de doble circuit estrenat l’any passat. El curt està pensat per a ciclistes que volen gaudir tant de l’esforç com del paisatge, amb un recorregut a l’abast de tothom d’un total de 109 quilòmetres i sense colls durs.
L’altre recorregut, el llarg, és puntuable pel Circuit de Llarga Distància-Pedalier 2013 i té dues parts ben diferenciades. La primera, que coincideix amb el curt, i una segona part amb els trams més exigents que donen el nom de “Racons” a la marxa. En els seus 152 quilòmetres, visitarem els racons de la comarca de la Conca de Barberà i també donarem un tomb per alguns indrets de comarques veïnes com el Baix Camp, l’Urgell i les Garrigues.
Gaudirem de la bellesa del Coll de Prades pel cantó de l’Espluga. Es pujaran els quatre quilòmetres de les Crestes de la Llena. Ens deixarem caure i circularem sense masses dificultats fins al coll de Forès. Des d’aquí només quedarà superar el Collet de les Pinyes, últim obstacle per encarar l’arribada a Rocafort de Queralt.

Les inscripcions ja estan obertes a http://www.bicinscripcions.cat/ amb un preu de 25 euros fins el proper dimarts 23 d’abril a mitjanit o de 30 euros des d’aquest moment fins el dimarts 30 d’abril a les 24:00 hores, moment del tancament.

Teniu tota la informació de la marxa a la web http://www.scrocafort.com/