El diumenge es celebren quatre proves a les comarques gironines

25/04/2013
Carretera

El diumenge es celebren quatre proves a les comarques gironines

El proper diumenge les contrades gironines acullen fins quatre proves ciclistes.

Olot

Dos curses de circuit per veterans i infantils, organitzat pel club ciclista Olot Infantil. Inscripcions al Bar La Kafe (C/ l’Alforja).
9 hores: Cursa per veterans 40, 50 i 60 de Xallenge Catalana.
10’30 hores: Copa Catalunya per benjamins, principiants, alevins i infantils.

Roses

III Marxa Sportful-Arueda.com 2013

El Club Ciclista arudea.com organitza per aquest diumenge una marxa cicloturista de carretera que sortirà a les 9 hores del matí des de el pavelló poliesportiu de Roses. I pel que fa als detalls de la marxa cal destacar els diferents encants que podran gaudir els cicloturistes a la comarca de l’Alt Empordà i amb un tram de la Catalunya nord fins a Banyuls-Sur-Mer.
La marxa tindrà 118 km amb algunes carreteres a tocar a les platges i poblets de la Costa Brava de gran bellesa i pels escaladors tindran com a port de més duresa i també emblemàtic pel seu monestir i les seves vistes panoràmiques de Sant Pere de Rodes.
El recorregut serà aquest: Roses, Vilajuïga, Sant Pere de Rodes, Llança, Portbou, Banyuls, Garriguella, Espolla i Roses. I a la tornada estarà preparat un dinar i obsequis.

Per a més informació: http://www.arrueda.com/

La Tallada d’Empordà

Marxa Popular de BTT i Marxa a peu

Diversport organitza per diumenge a la Tallada d’Empordà una marxa popular de BTT i que també tindrà com a novetat un al•licient més a la matinal esportiva i que serà una marxa a peu. Els participants a la marxa amb BTT a o a la marxa a peu podran escollir dos recorreguts que han dissenyat els organitzadors de 28 i 16 km. La sortida serà a les 9 hores del matí del restaurant L’Empordanet i serà puntuable per la lliga circuit DS Surià Bicis. Per a més informació http://www.diversport.es/