400 participants prenen part a la Marxa Les Goges

22/04/2013
Cicloturisme

400 participants prenen part a la Marxa Les Goges

El Club Ciclista Banyoles ha organitzat aquest diumenge la sisena edició de la Marxa Cicloturista Les Goges que ja se ha consolidat com una de les marxes de referència com ho demostra la satisfactòria participació de 400 amants del cicloturisme que han pogut fruir de un bon dia a les comarques del Pla de l' Estany i La Garrotxa. La marxa també ha sigut la primera puntuable del Circuit Ciclopirineus - Coluer Bicycles de la FCC amb dos circuits per escollir de 156 i 108 km.
La sortida fou a les 8 del mati des del Parc de la Draga de Banyoles per gaudir dels encants de la Natura Gironina amb carreteres tranquil es i acompanyats dels Mossos d' Esquadra i amb uns bons avituallaments sens oblidar de les vistes panoràmiques com el Santuari del Mont, el Pirineu nevat o el mateix Estany de Banyoles i els típics poblets de pessebre de la marxa com Navata, Lladó, Cabanelles, Maia de Montcal, Besalú, Tortella, Montagut, Santa Pau, Sant Joan de les Abadesses, Olot, Castellfollit de la Roca, Sant Joan les Fonts o Mieres.

Volta llarga

Carl Pasio- 4'26h, Miguel Novella- 4'27h, Francesc Julia- 4'28h.

Volta Curta

Jordi Font- 3'15h, Francesc Padres- 3'15h, Javier Martinez- 3'16h, Celia Martinez- 3'22h, Monica Fabrega- 3'42h, Eva Ramio- 3'44h

Per veure tota la informació: http://www.ccbanyoles.com/