Gerard Armillas culmina la gran matinal del Huesca la Magia a La Cellera de Ter

21/04/2013

La Cellera de Ter ha viscut una emotiva matinal de ciclisme de carretera amb dues curses organitzades pel Club Ciclista Esprint amb un recorregut de 70 km amb els ports de tercera de Les Encies i Les Serres. La prova dugué el nom de Memorial Josep Maria Pont, en record de qui va fundar el club.
La primera cursa va ser pels 110 veterans participants. Dos d' ells van aconseguir l' escapada bona on Juan Carlos Medina fou el més ràpid seguit de Adolfo Garcia i Jordi Codony.
La cursa júnior, amb el mateix recorregut, ha tingut 65 corredors. Els protagonitzes han resultat els corredors de l´ equip Huesca la Magia que han aconseguit els tres primers llocs de la general amb Gerard Armillas, guanyador, seguit de Sergio Samitier i Jaime Castrilo. Elisabet Bru fou primera femina. Les dues curses també foren vàlides com campionat gironí.