La Marxa Cicloturista Primavera Clàssic torna a les carreteres

18/04/2013
Cicloturisme

La Marxa Cicloturista Primavera Clàssic torna a les carreteres

El proper diumenge 28 d’abril tindrà lloc a Igualada la quarta edició de la Marxa Cicloturista Primavera Clàssic, organitzada pels Amics Ciclistes de l’Anoia.
Aquesta marxa, a més de buscar un bon recorregut per les millors carreteres secundàries de l’Anoia on poder gaudir de l’essència del cicloturisme, té la finalitat d’apropar aquest bonic territori a tots els practicants del ciclisme d’arreu de Catalunya... i també recuperar una de les marxes cicloturistes més conegudes de la dècada dels anys noranta.
La Primavera Clàssic constarà de dos recorreguts per satisfer a tots els ciclistes. La sortida dels dos es farà a les 8 hores del matí des de la Rambla de Sant Isidre d'Igualada.
El recorregut curt, de 82 quilòmetres i 1.040 metres de desnivell, passarà per les poblacions de Les Maioles, Les Coromines, Calaf, Sant Martí Sesgueioles, Sant Guim de Freixenet, La Panadella, Argençola, Aguiló i Sant Martí de Tous per arribar de nou a Igualada.
El recorregut llarg, de 155 quilòmetres i 2.230 metres, tindrà trams comuns amb la ruta llarga i passarà pels aquests punts: Les Maioles, Les Coromines, Sant Pere Sallavinera, Aguilar de Segarra, Rajadell, Fonollosa, Sant Pere Sallavinera, Calaf, Sant Martí Sesgueioles, Sant Guim de Freixenet, La Panadella, Argençola, Aguiló, Sant Martí de Tous, Bellprat, Santa Maria de Miralles, La Tossa de Montbuí, Santa Margarida de Montbuí i  Igualada.

Les inscripcions estaran obertes fins el proper dimarts 23 d'abril a http://www.bicinscripcions.cat/ i inclouen un regal commemoratiu i el dinar final a l'Estadi Atlètic Municipal d'Igualada.

Per veure  tota la informació: http://www.amicsciclistesanoia.com/.