La Copa Catalana celebra els 20 de la Copa del Món de Llinars del Vallès

18/04/2013
BTT

La Copa Catalana celebra els 20 de la Copa del Món de Llinars del Vallès

Aquest cap de setmana l’atenció del BTT es desplaça fins a la localitat de Llinars del Vallès (Barcelona). La cita, puntuable per la Copa Catalana Internacional oferirà molts al.licients, com la doble jornada de competició, amb la disputa d’una contrarellotge individual el dissabte i la cursa XCO el diumenge, juntament amb la cel.lebració del 20è aniversari de la Copa del Món Grundig.
Els ciclistes hauran de fer front a un circuit d'un constant puja baixa de 7,5km de recorregut on cada categoria donarà diferents voltes al circuit. Tindrà uns 270 metres de desnivell acumulat per volta i transcorrerà per diferents boscos de pins amb molt corriol de pujada i baixada.
La Contrarellotge individual, que es disputarà el dissabte, és puntuable per a la Copa Catalana de XCO. Amb sortida individual cada 30 segons per ordre de la classificació CCI, el circuit comptarà amb diverses zones espectaculars.
Per participar, cal formalitzar la pre-inscripció on-line a http://www.ocisport.net/ tant per la prova de XCO com per la contrarellotge abans del dijous previ a la competició. El pagament es farà efectiu en el moment de recollir el dorsal a la zona d’inscripcions, tan el dissabte com el diumenge, fins una hora abans de l’inici de la cursa corresponent.

Novetat

El dissabte dia 20 es disputarà a les 10h la PEDALADA POPULAR amb un circuit amb molt corriol entre pinedes i trenca cames amb final al circuit de la Copa Catalana. Seran uns 30km amb un desnivell de 1.000 metres aproximadament i el nivell per als participants serà de mitjà-alt. Les inscripcions es poden fer a http://www.ocisport.net/ o presencials el mateix dissabte al matí a les 9h i té un límit de 300 participants. El preu és de 20€ (25€ el mateix dia) i inclou esmorzar i samarreta conmemorativa del 20è aniversari.
Tot aquell que es presenti amb una bici retro, és a dir, una bicicleta de l'època i vagi amb la indumentària a conjunt tindrà sortida preferencial davant de tot el grup de la pedalada i serà nomenat perquè es col•loqui a la graella.
I a les 10h10 es disputarà la KIDS CUP, amb un circuit especial per als petits i que estarà marcat tot el cap de setmana perquè les categories pre-benjamins (2007-08), benjamins (2005-06), principiants (2003-04), alevins (2001-02) i infantils (1999-2000) ho gaudeixin quan vulguin. Les inscripcions, amb un preu de 5€, s'han de fer presencialment a la carpa d'inscripció a partir de les 9h i fins mitja hora abans de la cursa.

Més informació a http://www.guak.com/  i http://www.ocisport.net/