Arriba La Portals

12/04/2013
BTT

Arriba La Portals


Aquest proper cap de setmana, dissabte dia 13 i diumenge 14, tindrà lloc una nova edició de La Portals, prova que a partir d’ aquest any incorpora una caminada el dissabte, a dames de la ja popular pedalada en bicicleta.
Com cada any La Portals fa un homenatge a un destacat ciclista que en aquets 2013 serà l’ ex professional Pepe Recio, mentre que per la caminada també tindrà el seu homenatge que serà per la Nuria Picas, campiona del mon d’ultra trail
La Portals Btt es una marxa no competitiva oberta a tothom, amb un límit de 1.500 participants i en aquesta quarta edició que amplia l’oferta el dia abans amb la primera edició de La Portals Caminada i Ultra, també limitada a 1.500 participants. 
La Portals Caminada tindrà un recorregut de 50 quilòmetres semblant a La Portals en Btt, però eliminant bastant asfalt i pista, per afegir corriols. La Portals Ultra farà el mateix recorregut de la Caminada, però des del Bruc marxarà cap a Castellolí per tornar a Can Massana i així farà 70 quilòmetres. I seguint el format de La Portals Btt.
Per a La Portals en Btt també hi ha novetats, aquest 2013 entra en el Circuit de Pedalades de la Catalunya Central no competitives, juntament amb les marxes d’Aguilar de Segarra, Tous i Manresa.
La Portals te un acord de col•laboració amb La Marató de TV3 i cada inscrit de les diferents modalitats de La Portals donarà un € a La Marató de TV3.
Ja han confirmat la seva assistència els ciclistes Àngel Edo, Josep Lluís Laguia, Israel Nuñez, Roberto Heras, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto i Paco Sala entre altres.

Per a més informació: http://www.laportals.cat/  -  Twitter: @laportals