Ja es poden realitzar les inscripcions prèvies pel CTERipoll

22/04/2013
Carretera

Ja es poden realitzar les inscripcions prèvies pel CTERipoll

La Federació Catalana de Ciclisme, amb el suport de la Direcció General de l’Esport i l’Ajuntament de Ripoll han creat, des de fa 6 temporades, el Centre de Tecnificació de Ciclisme de Ripoll amb l’objectiu de compaginar el millor possible un programa d’entrenament del més alt nivell amb els estudis de Batxillerat a l’ Institut Abad Oliva de Ripoll.
El CTERipoll (http://www.cteripoll.cat/) compta amb una Residència d’esportistes amb sales d’estudis, cuina i menjador, sala de massatges i magatzem. A més, s’utilitzen les instal•lacions esportives necessàries per a l’entrenament com: piscina, sala de musculació, spa, zona de trial,  el velòdrom de Barcelona, i un entorn natural i de carreteres d’excel•lent ubicació. Podeu visualitzar-ho a l’audiovisual emès per la Ufec.tv .
El ciclistes de les modalitats de RUTA, BTT, PISTA  i  TRIAL nascuts el 1996 i 1997 poden optar a una de les places disponibles al CTERipoll pel proper curs acadèmic 2013-14.
Per tal de preinscriure’s cal que ompliu aquest formulari amb les vostres dades personals, esportives i acadèmiques abans de l’1 de maig de 2013. Un cop rebudes, es procedirà a seleccionar els aspirants amb millor currículum segons el varem establert a la Normativa Tècnica del CTERipoll. A partir del 10 de maig es publicarà el llistat d’alumnes admesos al programa de tecnificació 2013-14.

El ciclistes seleccionats podran matricular-se en les següents modalitats:

Alumnes Interns Becats per la DGE de la Generalitat de Catalunya.
Alumnes Interns amb concert econòmic amb les famílies.
Alumnes Externs amb seguiment de l’entrenament i estudis.

El cost pels alumnes interns concertats és de 9 mensualitats de 240€, mentre que pels alumnes becats les mensualitats es redueixen a 100€.

Confiem que aquesta informació us sigui d’utilitat, si més no podeu adreçar-vos a tecnics@ciclisme.cat per qualsevol aclariment .