Cultura Ciclista presenta diverses novetats pels propers mesos

08/04/2013
Carretera

Cultura Ciclista presenta diverses novetats pels propers mesos

L´editorial catalana Cultura Ciclista, patrocinadors dels circuits de cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme aquesta temporada, te vàries novetats editorials per aquest any. Els llibres “Orgullo contra prejucio. Memorias de Marshall Major Taylor” i “Metido en carrera”, les memòries de Cyrille Guimard, estan a punt per entrar a la impremta i veuran la llum aquest estiu.
Per desprès arribarà “Viva la Vuelta! 1935-2012”, la primera història completa de la ronda espanyola que es publica en castellà des de 1985. Està  escrit pels hispanistes britànics Adrian Bell i Lucy Fallon i dóna una mirada rigorosa, minuciosa i apassionada, a l´estil acostumat dels millors historiadors anglesos.
Pel Nadal es publicarà la primera biografia del gran Luis Ocaña, escrita pel periodista d´ El País, Carlos Arribas, possiblement la persona que més sap sobre Ocaña i que ve a cobrir el buit que hi ha en literatura castellana sobre el ciclista de Priego. També està previst el primer llibre d´ Ainara Hernando, cronista de Ciclismo a Fondo, que tindrà per títol  “Por amor al ciclismo”. En ell s´ explicaran 20 històries sobre tantes estrelles del pilot professional, nacionals i estrangers. Seran històries personals, l´ altra cara de la competició en definitiva, alienes a allò que es veu a la tele i es llegeix als diaris.

Per web més informació: http://www.cultura-ciclista.com/