El Circuit de Llarga Distància-Pedalier 2013 arriba a Granollers

04/04/2013
Cicloturisme

El Circuit de Llarga Distància-Pedalier 2013 arriba a Granollers

El proper diumenge dia 14 d’abril el cicloturisme català té una nova cita en la 33ena. edició de les Rutes del Montseny, la marxa més veterana de les que formen el XVI Circuit de Llarga Distància-Pedalier.
El Club Ciclista Granollers ens proposa dos recorreguts, ambdós puntuables pel Circuit, de 172 i 139 quilòmetres. El primer té les dificultats de l’ascensió als alts de Samalús, Sant Marçal, El Serrat de Matamala i Coll Formic, per un total de 2.900 metres de desnivell.
El segon recorregut s’estalvia el tram entre la baixada de l’Alt del Serrat de Matamala i Seva, de 30 quilòmetres i 600 metres de desnivell.
La recollida de dorsals es podrà fer el dissabte 13 a la Plaça de la Corona de Granollers entre les 11 hores del matí fins les 18 hores de la tarda. El diumenge es podran recollir els dorsals al Pavelló El Tubo (carrer Camps de les Moreres, 1) abans de la sortida a les 8 hores del matí. Al final de la marxa tots els participants rebran com a regal una jaqueta de ciclisme.
Recordeu que les inscripcions acabaran definitivament el proper dimarts 9 a les 24 hores o a l’arribar al límit dels 800 participants.

Teniu tota la informació a la web http://www.rutesdelmontseny.com/.