Pals obre diumenge la temporada infantil

05/04/2013
Carretera

Pals obre diumenge la temporada infantil

Les demarcacions gironines acolliran quatre esdeveniments ciclistes incloent una prova de carretera infantil i tres marxes de BTT.

LLERS,  DISSABTE  DIA  6  A  LES  16 HORES
II  MARXA  BTT  L'  EMBRUIXADA  DE  LLERS

A la població de Llers (Alt Empordà) es celebra aquest dissabte a les 4 de la tarda, la II MARXA BTT L' EMBRUIXADA DE LLERS que tindrà dos recorreguts de 34 i 17 km i la sortida serà al Pavelló d' Esports i l' organització ha previst berenar i obsequi record.

Per mes informació: Sonia Jurnet, http://www.diversport.es/
                                                   
PALS,  DIUMENGE  DIA  7  A  LES  10H  DEL  MATI
GRAN  PREMI  JODOFI  SUPERMERCATS- COPA CATALUNYA DE CICLISME INFANTIL CARRETERA

El Club Ciclista Baix Ter que presideix Miquel Teixidor, organitza una prova ciclista puntuable per la Copa Catalunya de Ciclisme Infantil circuit de carretera que es celebrarà al Barri La Llevadora de Pals (Baix Empordà) en un circuit urbà d’uns 1000 mts que es disputaran diferents curses per nens i nenes de categoria Benjamí, Principiant, Aleví i Infantil, i la novetat seran unes noves proves que es celebraran i donaran mes emoció  a la matinal.
                                                      
X  BTT  SANT  JORDI  DESVALLS, DIUMENGE  DIA  7  A  LES  9 HORES  DEL  MATI

Aquest diumenge el Club Ciclista Sant Jordi Desvalls que presideix Xavi Mas, organitza la tradicional marxa de BTT amb un nou disseny dels circuits de 22 km de la volta curta i 38 la llarga amb 22 km de corriol que serà la novetat, i els organitzadors han preparat  com cada any, obsequis per tothom, diferents reconeixements, sortejos i esmorzar.

Per més informació: clubciclistasantjordidesvalls@gmail.com  

 

LES  PLANES  D'  HOSTOLES,  DIUMENGE  DIA  7  A  LES  9  DEL  MATI
VI  NYERRABIKE  BTT

A les Planes d' Hostoles (La Garrotxa) es celebra aquest diumenge la VI edició de la marxa BTT  NYERRABIKE amb dos recorreguts 30 km i 15 km i haurà obsequi i esmorzar per tots els participants i reconeixements especials a la volta llarga, organitza: cc Vall d' Hostoles que presideix Pau Cesa. 

Per més informació: ccvallhostoles@gmail.com