Marc Trayter és el primer líder de l´ Open Tàctic BTT

02/04/2013

El corredor de L' Escala Marc Trayter (SCOTT ) ha estat el protagonista de la cursa elit en la inauguració de l´ Open Tàctic BTT amb el suport de  La Caixa que s´ ha celebrat amb una participació de prop de 250 corredors tot i la pluja que va deixar el circuit de deu quilòmetres enfangat.
Marc Trayter va dominar les tres voltes i fou el brillant guanyador. Segon va entrar  Joan Llordella ( Monty- Ambisist) seguit del primer sots 23 Jordi Camps ( Quart de Volta). Cristian Collados (Bicis Esteve) va dominar la cursa de Masters 30 i el cadet Guillem Cassu ( Radikalbikes- Palafrugell) fou el millor de la seva cursa, disputada a dues voltes. Ariadna Trias (Inverse) fou ser la primera noia. Les proves infantils  foren per Jofre Cullell (Farners) i Manel Corralero (Blandense), Magda Duran (Tomas Belles) i Berta Orosco (Ayats Cycles).
Cal destacar la tasca de promoció amb una participació superior als 100 nens i nenes, que també van rebre els reconeixements i obsequi record. Els representants del ajuntament i CC Olot Infantil amb el campió olímpic Joan Llaneras van presidir el lliurament de premis.

La propera cursa serà el dia 1 de maig a Blanes.

Informació: Francesc Moradell (Delegació de la FCC a Girona)