El Circuit de Llarga Distància-Pedalier segueix diumenge a Cervera

05/04/2013
Cicloturisme

El Circuit de Llarga Distància-Pedalier segueix diumenge a Cervera

Ha arribat la primavera, el mes d'abril... i al ciclisme és temps de les clàssiques. També al cicloturisme català tenim la nostra clàssica particular al més pur estil de les històriques curses del nord d'Europa.
La Penya Ciclista Cervera dóna continuïtat a la proposta que va engegar l'any passat, la Clàssica dels Murs. Els participants podreu desafiar les duríssimes pendents de les comarques de la Segarra, Anoia, Conca de Barberà i Urgell.
La cita serà a Cervera el proper diumenge dia 7 d'abril. Pels participants, dos possibles recorreguts a escollir segons el seu estat de forma.
El llarg, de 151 quilòmetres i 2.250 metres de desnivell acumulat, serà la quarta puntuable del Circuit de Llarga Distància-Pedalier 2013. Els cicloturistes en aquest cas s’hauran d’enfrontar a setze murs amb pendents màxims de fins al 20%. A destacar l’anomenat “skyline” entre els quilòmetres 70 i 110, on es concentren les dificultats més importants. També s’haurà de guardar forces per l’últim tram de la ruta, que també és difícil.
El recorregut curt, de 87 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell, és ideal per tots aquells que volen tastar la duresa dels murs de la zona, amb una ruta assequible per tots els nivells. En aquest cas s’hauran de pujar set murs, amb pendents màxims del 17%.

Les inscripcions es tancaran el proper dimarts dia 2 d'abril a la mitjanit. Tots els participants rebran de regal una samarreta tècnica i el tradicional dinar al final de la marxa.

Per veure tota la informació: http://www.classicadelsmurs.cat/