El CC Sant Boi presenta tres equips amb 40 integrants

27/03/2013
Carretera

El CC Sant Boi presenta tres equips amb 40 integrants

El Club Ciclista Sant Boi va celebrar el proppassat dissabte 23 de març per la tarda, a l’Hotel NH Sant Boi, la presentació dels seus equips de competició cadet i júnior i el de l’Escola de Ciclisme. A l’acte van assistir més de 300 persones, amb representació del principal patrocinador per a aquesta temporada 2013, la botiga de bicicletes TOMAS DOMINGO -The bike house-, qui va delegar en el Sr. Nacho Gallego, director de les botigues de la firma, i el Sr. Josep Selga, responsable de la botiga TOMAS DOMINGO a Sant Boi. A l’acte també hi va ser present el Sr. Josep Bochaca, president de la Federació Catalana de Ciclisme, i, per part de l’Ajuntament de Sant Boi, la regidora d’Esports, Economia i Hisenda, la Sra. Ma. Antonia Barragán, i la regidora de Mobilitat i Transport, la Sra. Elena Amat. Aquest any els equips compten amb un total de 40 integrants a les diverses categories d’infantils, cadets i júniors.

Formació dels equips

L’equip infantils el componen un total de 20 nois i noies (Albert Obelleiro Cerdán, Joel Cobo Rey, Lenny Chavez Giro, Iker Vielva Pallarès, Ismael Castaño Carmona, Alexander Burriel Anglès, Joan Marín Domingo, Eric Lorite Navarro, Sergi Darder Gari, Gerard Edo López, Miguel Sepúlveda García, Joseba Morales Suárez, Luis Vivián Fernández, Nicolás Fernandes Ferreira, Joan Pazos Fernández, Javier Lamela Poblador, Oiane Sanz Remesal, Raül Sanz Remesal, Joan Josep Paniagua Olivó i Sergio Ponce Arregui).
L’equip cadet el formen 8 nois de 15 i 16 anys (Erik Fernández Fernández, Marc Guerra Expósito,
Pol Hervás García, Oriol Almirall Lladó, Pau Naharro Jiménez, Jordi Bladé Planells, Omar Romero Morcillo i Artai Lage Julià). I pel que fa a l’equip júnior, aquest té un total de 12 integrants de 17 i 18 años (Àlex Palazón Pellicer, Aleix Hernández Fuentes, Pol Rovira García, Albert Segarra Roca, Xavier Carol Bretcha, Arán Sierra Cardil, Sergio Rivera Alcario, Lluc Crusellas Capdevila, Óscar Iglesias Burgos, Adrià Guerrero Marichalar, Guillem Marcos Lázaro i Oriol Cabanes Tirapu).
Tots aquests equips van estar acompanyats de l' staff tècnic format per en : Jan Francesc Vila, Juan Sanchez Gonzalez, Ernesto Mañanes y com a Coordinador tècnic de l' escola i equips de competició en Jesús Ruiz .

Calendaris previstos
 
El calendari dels equips cadet i júnior compaginarà el català i el nacional, competint en el cas dels júniors en tota la temporada de la Copa de Espanya i en les voltes per etapes (Vuelta al Besaya, Vuelta a Pamplona, Circuito Cántabro, etc.). Per la seva part, l’equip infantil continua amb la seva tasca de formació en les tècniques bàsiques del ciclisme i competicions regionals.

Informació: CC Sant Boi