Tot a punt per una nova Volcat

25/03/2013
BTT

Tot a punt per una nova Volcat

La setena edició de la Volcat, la Volta a Catalunya en BTT, sortirà el proper divendres 29 des d´ Igualada per completar un total de 170 quilòmetres per camins i corriols de l’Anoia, el Bages i el Solsonès. L´ esdeveniment, ja un clàssic de les jornades festives de Setmana Santa, constarà de tres jornades.
La primera, un cop feta la presentació, durà els ciclistes des d’Igualada fins a Manresa amb un recorregut de 60 quilòmetres. La segona etapa, de 75 quilòmetres, sortirà de Manresa el 30 de març i s’acabarà a Cardona, i la tercera, de 36 quilòmetres, enllaçarà Sant Llorenç de Morunys i l’alt de La Coma, a la Vall de Lord.
Dijous, a la tarda, a Les Comes s’hi durà a terme la recollida dels dorsals i el briefing previ. Per aquesta edició s'ha buscat la combinació òptima de zones on la resistència serà l'aliat més preuat dels corredors, amb trams més tècnics on els participants podran demostrar el seu domini de les habilitats de descens. L’any 2012 la prova va comptar amb 330 ciclistes i aquest s’espera arribar als 400 participants.

Per veure tota la informació http://www.volcatbtt.com/