Sant Joan Les Fonts obre l´ Open Tàctic el primer d´ abril

28/03/2013
BTT

Sant Joan Les Fonts obre l´ Open Tàctic el primer d´ abril

El proper dilluns dia 1 donarà inici a St. Joan les Fonts a la Garrotxa un dels campionats de BTT de referencia a Catalunya, l’ Open Tàctic BTT amb el suport de “La Caixa” que durant 20 anys havia estat el Caixa Girona amb una reconeguda tasca en el món del BTT català.
Aquest any tindrà com a novetat la participació del ciclisme de lleure, o sigui, els cicloturistes i no federats com a marxa, i pel que fa a les inscripcions es podran fer online des de cadets o el mateix dia de la prova.
Les inscripcions es podran realitzar anticipadament a la web www.ciclisme.cat, apartat "properes curses", a la prova corresponent, clicant a "inscripcions". S'obrirà el procés d'inscripcions on és obligatori indicar: document d'identitat (sense lletra)i data de naixement, a continuació clicar el botó "buscar dades". Per a totes les llicències lliurades per la FCC, automàticament, s'omplen tots els camps de dades personals, ja es pot passar directament al pagament. En tos els altres supòsits serà necessari omplir tots els camps de dades personals marcats amb (*) Una vegada complimentat el pagament es podrà comprovar la correcta inscripció clicant al "llistat d'inscrits". El pagament és de 12€, estarà obert fins a les 24 h del dijous 28 . També podrà fer-se de forma presencial, el mateix dia de la cursa.

Les proves tindran el format similar amb uns circuits d’uns 10 km per diferents curses i categories que començarà a les 9’30 h i les curses de promoció amb circuits petits a partir de les 11 h que podran fer les inscripcions fins les 10’30 h els nens i nenes des de benjamins que tindran també un obsequi record per gentilesa d’Ambulàncies Bufet Mèdic. La promoció és una de les tasques més destacades del BTT amb uns 100 nens i nenes a cada prova i que entre tots tenim que cuidar perquè és el futur.
Els premis seran pels tres primers de cada categoria i en metàl•lic. Dilluns dia 1 a St. Joan les Fonts es lliurarà el dorsal per tota la temporada. El calendari tindrà 6 proves i Campdevànol com a nou organitzador del BTT. El 2012 va tenir com a guanyador èlit a Ramon Lozano i Laia Fores primera noia. El club ciclista Olot Infantil i una comissió amb l’olímpic Carles Torrent seran els organitzadors amb el suport de l’Ajuntament de St. Joan les Fonts.

Calendari 2013

1/04 Sant Joan les Fonts
1/05 Blanes
2/06 Fornells de la Selva
9/06 Vilajuïga
23/06 Campdevànol
30/06 Sant Feliu de Guíxols