El passat cap de setmana una expedició catalana de BMX va córrer a la localitat francesa de Blagnac dins del programa del Championnat Haute-Garonne Bmx Race 2013. Tres pilots més un altre del BMX Vallès competiren dins d´ una inscripció de 250 pilots

Ricard Urbina: tercer
Aitor Martín: vuitè
Guillermo Tapia (Bmx Vallés): setè

Ampliació

Quatre corredors catalans dels X-Riders s’han desplaçat aquest cap de setmana a la localitat francesa de Blagnac, per disputar la cursa BMX  de Haute-Garonne 2013.
Molt bones carreres i dos primers llocs, a la carrera han participat 230 corredors en un circuit molt tècnic, el circuit està instal•lat en un parc natural, en un marc immillorable.
Mariona Calvis en categoria de nois i noies de 8 a 10 anys es va fer amb el primer lloc, també  Marta Calvis en noies de 13 a 16 anys es va emportar  la victòria. En categoria homes de 17 a 39 anys Pipiolo Roman no es va adaptar a la pista i això el va condicionar les motos,  un quart i dos cinquens no el van deixar passar a la final. Alberto Escudero en categoria junior, sempre va estar en primera posició però a la final, desprès de col•locar-se segon, va caure en un salt i això el va deixar sense cap opció de podi.