La Montsec-Montsec treu un maillot commemoratiu per la seva cinquena edició

25/03/2013
Cicloturisme

La Montsec-Montsec treu un maillot commemoratiu per la seva cinquena edició

La Marxa Cicloturista Montsec-Montsec presenta el disseny del maillot commemoratiu de la 5a edició, que serà l’obsequi que tindran tots els participants inscrits a la marxa.
El maillot, de gran qualitat pel que fa al disseny i acabats de la marca Tuga Active Wear, incorpora importants novetats i característiques a destacar com són: la cremallera llarga, reixeta transpirable a les aixelles i 2 tires reflectants als laterals de les butxaques.
De la mateixa forma, també s’ha reservat un espai per al logotip de la campanya de seguretat a favor del respecte a la distància lateral d’avançament de 1,5 m als ciclistes, així com un espai reservat per al codi QR de la marxa per enllaçar directament a la web de la mateixa fent ús d’un “smartphone”.
Així doncs, importants novetats de cara a la propera edició de la Marxa, que després de la bona acollida i bon ritme d’inscrits durant les tres primeres setmanes d’inscripcions, juntament amb l’atractiu de la nova proposta de recorregut així com l’acollida d’anteriors edicions, fan preveure una gran participació de la propera edició de la Montsec-Montsec.

Tota la informació disponible es troba al web: http://www.montsec-montsec.com/

Inscripcions a: http://www.bicinscripcions.com/