Bons resultats catalans al Ciutat de València de pista

24/03/2013
Pista

Bons resultats catalans al Ciutat de València de pista

Excel•lent test, millora de marques personals en totes les proves cronometrades i victòria en cinc de les sis proves disputades, és el balanç dels corredors de l'Escola de Velocistes de Catalunya Team al Trofeu Ciutat de València de ciclisme en pista, que va tenir lloc durant el cap de setmana al velòdrom Lluís Puig de la capital valenciana, en coincidència amb el campionat autonòmic de la comunitat veïna.
A aquesta competició, plantejada per l'equip com a primer test seriós de l'any, van viatjar els tres juvenils de l'Escola: Ferran López, Manel Usach i Tamar Luque, a més de l'elit Alba Díez que només va competir per completar l'equip de velocitat femenina.
El Ciutat de València va començar amb els 200 metres llançats de classificació amb Tamar, 12"88 i millor temps entre les dones júnior, Ferran, 11"44, i Manu (PC Ribera d'Ebre), 12"22, primer i tercer millor temps júnior respectivament. Els tres accedien així a les semifinals del torneig de velocitat, que van resoldre sense problemes aconseguint el pas a les finals del dia següent. Ja en la lluita per la victòria, Luque s'imposava en les dues sèries a l'extremenya Ana Galvan (Mèrida-Guadiala) i López feia el mateix davant del seu company Usach.
Mentrestant, a la tarda de dissabte també es van disputar les proves de quilòmetre masculí, 500 metres femení i les velocitats per equips de tots dos sexes. Ferran López també va aconseguir aquí la victòria marcant el millor crono, 1'10"88, als mil metres contrarellotge, amb Juan Conesa (València Terra i Mar), 1'11"81, segon, i Manu Usach 1'12"50 , tercer. Tamar Luque, 40"18, acaba segona entre les noies júnior, a només sis centèsimes del millor temps marcat per la valenciana Andrea Tari (Gandia-Capital del Turismo), 40"12.
Ja en les velocitats per equips, Alba i Tamar marcaven el millor temps total entre les dones, 39"05, com els nois, Manu i Ferran, acompanyats pel cadet Alejandro Sánchez, que van signar el millor crono, 50"07, en categoria masculina.
El cadet Alejandro Sánchez (UC Vilanova-Autocars Sagalés), cinquè representant de la FCC en aquesta competició, també va deixar constància del seu prometedor futur, marcant els seus millors registres personals en les proves cronometrades: 12"88 (200 metres llançats) i 37"53 (500 sortida parada), acabant quart en ambdues proves, i finalitzant la seva participació en sisena posició del escratx.

Informació: Catalunya Team