La Festa sobre Rodes emplenarà Montjuïc de bicicletes

21/03/2013
Carretera

La Festa sobre Rodes emplenarà Montjuïc de bicicletes

Aquest diumenge 24 de març, la Festa sobre Rodes convertirà la muntanya màgica deMontjuïc en el punt de trobada perfecte per a tots els amants de la bicicleta i delspatins en qualsevol de les seves especialitats, ja que hi seran presents les modalitats Urban, BTT, Trial, Skating&Inline, BMX, Freeride, Scooters, Bicis Adaptades...
Entre les 11 del matí i les 6 de la tarda, es faran tot tipus d’activitats pensades perquè gent de totes les edats i condicions i sigui quin sigui el seu nivell, pugui participar, competint en una de les múltiples proves, al•lucinant veient el que es pot arribar a fer sobre una bicicleta o sobre uns patins en les exhibicions que autèntics especialistes duran a terme, o descobrint les darreres novetats del mercat en alguns dels estants que s’hi instal•laran.
Perquè es tracta d’una FESTA amb majúscules que ha estat pensada i preparada amb la única idea de que tots, grans i petits, afeccionats o competidors, o, simplement gent amb ganes de veure les espectaculars cabrioles que es poden fer sobre unes rodes, s’ho passin d’allò més bé. I per això, totes les activitats que es duran a terme són absolutament GRATUÏTES.
I és que n’hi ha per a tothom: una zona de RAMPES, on podreu volar baix sobre les vostres bicicletes mentre els professionals us sorprenen amb nous salts i trucs; una zona de BMX FLATLAND per tal que podeu demostrar la vostra tècnica tot dansant sobre la bici; un circuit de PUMP TRACK on podreu provar la vostra força; una ZONA ADAPTADAamb les darreres novetats en temes de tàndems o handbikes; un tècnic circuit de TRIAL.I no oblidem la zona de BICI SALUT o la de TURISBIKE on trobareu una àmplia gama d’expositors amb les darreres novetats.
I si el que realment us interessa és el món dels patins, en qualsevol de les seves modalitats, l’ESPAI PATINS us oferirà test, classes, exhibicions, masterclass de slalom, inline, ball, roll-line, freestyle, artístic... sense oblidar la possibilitat d'endinsar-vos en un espectacular circuit de SCOOTER amb les millors marques del moment.
I pels més menuts, una espectacular zona d’INFLABLES amb tallers, escola de trial i pushbike on els mes xicarrons s’ho passaràn d’allò més bé.
En definitiva, una FESTA per a tota la família en la què, a més de passar-vos-ho molt bé, podreu participar en el sorteig d’una estada de colònies o riure amb la presència dels coneguts actors JOAN i ROGER PERA i viure en directe el final d’etapa d’una de les curses ciclistes professionals més importants d’Europa, ja que la VOLTA CICLISTA A CATALUNYA arribarà a les 15:00 hores a la muntanya de Montjuïc i la llarg d’una hora farà un espectacular circuit al seu voltant, amb tota la impressionant caravana que l’acompanya.

Nota d´ Ocisport