Subscripcions a Pedalier a preu especial pels federats de la FCC

20/03/2013
Cicloturisme

Subscripcions a Pedalier a preu especial pels federats de la FCC

Els amics de Pedalier, patrocinadors de la Comissió de Cicloturisme, proposen a tots els federats de la Federació Catalana de Ciclisme una oferta molt especial.
Fins el proper dilluns 15 d’abril teniu la possibilitat de subscriure-us a la revista Pedalier a un preu molt avantatjós de només
25 euros per 8 números, el que suposa un 24% de descompte respecte al preu dels quioscs.
Per fer la inscripció només heu de trucar al telèfon 943 110 858 de dilluns a divendres de 13:30 a 17:30 hores o enviar un correu a suscripciones@pedalierweb.es. Haureu d’indicar el vostre nom i cognoms, adreça completa, telèfon, e-mail i data de naixement.
Les maneres de pagament són per transferència bancària a Caja Rural de Navarra, c/c 3008 0146 76 2551757426 (Distribuidora Montgarri, SL) indicant el vostre nom i cognom o per domiciliació bancària. En aquest últim cas heu d’indicar els 20 dígits del vostre compte.
Les revistes arribaran al vostre domicili per correu postal i, a l’últim número de la subscripció, juntament amb la revista s’envia una carta informativa de final de subscripció. També existeix la possibilitat de renovació automàtica però només per l’opció de pagament mitjançant domiciliació bancària.