Bernat Guardia obre amb triomf la Roc Roi Copa Catalana DH

18/03/2013
DHi

El passat cap de setmana 16 i 17 de març la localitat de Pau-Vilajuïga va acollir la primera prova puntuable per a la Roc Roi Copa Catalana DH, organitzada pel club ciclista de Vilajuïga i per MONPOL Sports. El dissabte van començar els entrenaments marcats per un temporal de vent i pluja que va dificultar a l’organització el muntatge del paddock i del circuit. Tot i això a mitja tarda es va decidir instal•lar el material publicitari i ambientar la prova per tal de donar vida al recorregut de gairebé 4,5km. de distància.  Amb una rampa de sortida col•locada a la Creu Blanca, els riders podien gaudir d’un recorregut exigent, però a la vegada prepara’t per acollir una prova de Copa Catalana Descens.
El diumenge 17 de març el vent seguia dificultant les coses, però a les 10:00 els riders ja tornaven a estar preparats per començar el que seria la primera màniga, amb la categoria infantil, Pol Marin (equip Fox) marcava un temps de 5:23:761, mentrestant i amb bona representació de la categoria elit, Bernat Guardia ens seguia sorprenent marcant un temps de 4:16:197.
A la segona mànega el vent es va calmar i generalment els riders van reduir les seves marques, en Bernat rebentava el temps situant-se amb primera posició Scrath amb 04:08:291, seguidament un Ferran Jorba espectacular amb 04:16:021 i l’Ivan Oulego que va patir problemes mecànics es va quedar amb el seu primer temps a 13 segons del líder.
En la categoria Master 30 i amb una forta representació de la mateixa, en Joan Vicente va marcar el millor temps amb 04:30:102, seguit del Ivan Gimenez i d’en Marti Payas.
En la categoria fèmines, Viktoria Gimenez marcava un temps de 05:26:438, seguida de Victoria Hernandez i  de la Mireia Bosca.
Amb un ambient increïble malgrat el mal temps, un cop acabada la segona màniga es va procedir a l’entrega de premis i al sorteig de material a càrrec de MONPOL Sports, Go Pro càmera oficial de la Copa Catalana va sortejar una GoPro Hero 3 entre tots els participants, a més a més Taymory i K-Wind també van sortejar productes entre els riders per tal que aquesta primera prova de la ROC ROI COPA CATALANA no deixes indiferent a ningú.
El propers dies 1 i 2 de juny es celebrarà a la localitat de Vielha el Campionat de Catalunya, amb importants sorpreses, tant a recorregut com a organització del mateix, ja que s’està plantejant l’opció de fer un sopar popular i festa el dissabte a la nit i així fer una millor acollida de tots els riders.