Coluer Bicycles amb el cicloturisme català

11/03/2013
Cicloturisme

Coluer Bicycles amb el cicloturisme català

Els amics de Coluer continuen un any més recolzant al ciclisme català. En el vessant esportiu s’amplia la col.laboració amb l’equip Elit i Sub23 del Club Ciclista Camp Clar de Tarragona, essent aquesta temporada el Team Coluer, un dels més potents del panorama amateur estatal.
I, pel que al cicloturisme respecta, es continua amb el patrocini de la Comissió de Cicloturisme i, aquesta temporada, el circuit amb més participació d’aquests últims anys portarà el nom de VI Circuit Ciclopirineus-Coluer Bicycles. Coluer Bicycles és el resultat d’una marca que porta més de 20 anys apostant pel disseny i desenvolupament de productes de ciclisme.
Fundada l’any 1990 per l’ex-ciclista professional Luis Mayoral, avui compta amb una fàbrica pròpia de producció i amb més de 50 models especialitzats en diferents modalitats, bicicletes dissenyades per la ciutat, infantils, lúdiques i competició.Aquest any entre tots els finalistes dels tres circuits de cicloturisme, és a dir, tots els que hagueu fet més de 6 marxes a algun d’ells, es sortejaran tres quadres de carretera de Coluer. Pels finalistes del Circuit Ciclopirineus-Coluer Bicycles es sortejarà un magnífic quadre de carboni Radar CR 10 2013, novetat en el catàleg i disponible al mercat a partir del proper 20 de març. Pels finalistes del Circuit de Llarga Distància-Pedalier i la Challenge Catalana de Cicloturisme es sortejaran dos quadres Radar 10.

Teniu més informació a la web de Coluer www.coluer.com i també a la seva pàgina de Facebook www.facebook.com/ColuerBikes. Recordeu que el Circuit Ciclopirineus-Coluer Bicycles 2013 començarà a Banyoles el 21 d’abril, a la Marxa Cicloturista Les Goges. Properament us donarem tota la informació d’aquest circuit.