Carlos Coloma guanya el pròleg de la Copa Catalana BTT Internacional

11/03/2013
BTT

Carlos Coloma guanya el pròleg de la Copa Catalana BTT Internacional

Fidel a la seva cita, la localitat gironina de Banyoles ha donat el tret de sortida a una nova temporada de la Copa Catalana BTT Internacional de Mountain Bike, certamen referent que consta d'un total de cinc curses més. Més de 500 corredors i prop de 40 equips han protagonitzat un gran diumenge de BTT, que ha vist el triomf en elit de Carlos Coloma i de Sandra Santanyes. Els corredors han gaudit d'unes grans condicions meteorològiques per a la pràctica del mountain bike, i d'un circuit, ideat un cop més pel Club Ciclista Banyoles, d'uns set quilòmetres, amb constants canvis de ritme, al voltant dels quals es repartien un gran nombre d'aficionats, sent aquesta una de les edicions amb més públic que es recorda, i una de les més emocionants.
Des de primera hora del matí l'ambient a Banyoles era el de les grans ocasions. Després de la presentació d'equips, es donava la sortida a les diferents categories. Primer als cadets, fèmines i màster 40 i 50. Després a les fèmines elit i sub 23, júniors i màster 30; reservant el plat fort, la carrera dels elit, al costat dels sub23 i sènior, per al final. Totes les mirades estaven posades en els corredors del Wild Wolf Trek: Carlos Coloma i Sergio Mantecón, així com en els integrants del team BH, amb Maxime Marotte i Sthepane Tempier al capdavant. La cursa elit ha estat en grup, amb Coloma i el seu company Mantecón-finalment sisè per problemes amb la roda del darrere-, i no s'ha decidit fins al final, quan Coloma, en l'últim revolt, li ha ficat la roda a Marotte entrant primer. Destacar a Ismael Ventura (Megamo RC Team), 4rt, i al sub 23 Hugo Drechau (Calvisson VTT), cinquè.

La resta de guanyadors

La resta de victòries han estat per a Sergio Bernabé (Lizarran Reus) en sènior, Pau Egeda (Tomàs Bellès-Cannondale) en Màster 30, Guillaume Rinaudo (Look-Beaumes de Venise) en júnior, Jasmin Kansikas (Medilaser-Specialized BTT) en fèmines sub 23, Sandra Santanyes (Bicisprint Lekue) en fèmines elit, Josep Duran (Megamo RC Team) en cadets, Ricard Calmet (Tomàs Bellès-Cannondale) en màster 40, Francisco Guerra (Scott Team XC) en màster 50, Ariadna Trias (Inverse ) en fèmina júnior, Oceane Grunel (Calvisson VTT) en fèmines cadet i el Calvisson VTT per equips.

Calendari restant

21 de abril: Llinars del Vallès, Barcelona
05 de maig: Vall de Lord, Lleida
06 de juliol: Vallnord, Andorra
14 de setembre: Castellolí, Barcelona
29 de setembre: Barcelona ciutat