El Circuit de Llarga Distància-Pedalier 2013 continua a Vilafranca del Penedès

11/03/2013
Cicloturisme

El Circuit de Llarga Distància-Pedalier 2013 continua a Vilafranca del Penedès

El proper diumenge 17 de març tindrà lloc a Vilafranca del Penedès una nova edició, la 22, de la Marxa Cicloturista de l’Espirall, la darrera puntuable del XVI Circuit de Llarga Distància-Pedalier abans de la Setmana Santa.
Com sempre, els amics de l’Unió Ciclista l’Espirall ens tenen preparat una bonica ruta per les carreteres de les comarques de l’Alt Penedès i l’Alt Camp, entre vinyes i boscos.
El recorregut llarg de 141 quilòmetres, puntuable pel Circuit, inclou l’alt de Font-rubí pels dos vessants, l’Alt de les Ventoses, l’Alt de Montmell, el Coll de la Torreta i l’Alt de la Llacuna. També hi haurà una ruta curta de 110 quilòmetres que retallarà des de Aiguaviva cap a Ranxos Bonany passant per Pla de Manlleu.
Les inscripcions, com és habitual, es poden fer a travès de http://www.bicinscripcions.cat/. Recordeu que les anticipades es tanquen aquest dimarts dia 5 a les 24:00 hores i tenen un cost de 28 euros. Des d’aquest moment fins el tancament definitiu de les inscripcions el dimarts dia 12 a les 24:00 hores, les inscripcions tindran un cost de 33 euros.

Pere veure tota la informació http://www.terresdeviicava.net/