Banyoles obre diumenge la Copa Catalana Internacional de BTT

07/03/2013
BTT

Banyoles obre diumenge la Copa Catalana Internacional de BTT

Per dotzè any consecutiu, la Copa Catalana Internacional tornarà a escalfar motors amb la participada i reeixida primera prova d'una de les competicions més reconegudes del país. Banyoles és l'escenari indicat per donar el tret de sortida, el proper diumenge 10 de març, a una nova temporada de la Copa Catalana Internacional.
Ja està confirmada la participació d’una quarentena d’equips i de més de 500 corredors estatals i internacionals, amb participants de la talla de Marek Konwa, Stéphane Tempier, Carlos Coloma o Sergio Mantecón, que van disputar els Jocs Olímpics de Londres i que encapçalen una llarga llista d’inscrits procedents de França, Andorra, Portugal, Polònia, Escòcia, Inglaterra, Finlàndia, Japó, Bèlgica, Alemania, Holanda o Suïssa, així com els millors especialistes estatals, amb Ismael Ventura, Marc Trayter, Israel Núñez, Joan Llordella, Anna Villar, Sandra Santanyes o Mercè Pacios.
Els ciclistes tindran que fer front a un recorregut ideat una vegada més pel Club Ciclista Banyoles, d’uns 7 Km amb constants i curts canvis de ritme però amb importants desnivells per la zona del cementiri i el Mirador del llac de Banyoles. S’espera, com cada any, la presència de centenars d’aficionats que s’aplegaran a Banyoles per contemplar l’espectacle del millor mountain bike.

Agenda del cap de setmana

Dissabte 9 de març
12h-18h Recollida de dorsals al Parc de la Draga
18h Reunió d'equips a la carpa d'inscripcions

Diumenge 10 de març
8h Recollida de dorsals
9h Presentació dels equips
9.30h Primera sortida de la Copa Catalana Internacional (Cadets, Fèmines C/J i Màster 40/50)
10:45h Segona sortida de la Copa Catalana Internacional (Fèmines Èlit/Sots23, Júniors i Màster 30)
12.30h Tercera sortida de la Copa Catalana Internacional (Èlit, Sots23 i Sénior)
14.30h Entrega de premis

Per participar en la prova inaugural de la Copa Catalana Internacional, cal formalitzar la preinscripció on-line a http://www.ocisport.net/ abans del 7 de març. Es podran fer inscripcions el dissabte i el mateix diumenge fins les 9h amb un recàrrec de 5€. 

Banyoles Festival BTT

El dissabte 9 de març, dia anterior a la disputa de la Copa Catalana Internacional, es celebrarà el BANYOLES FESTIVAL BTT pensat específicament per a les categories inferiors i amb l'objectiu de promocionar el btt més popular.

Horari

09.30h Pedalada Popular: pedalada no competitiva amb sortida controlada. Les inscripcions s’han de realitzar a través de www.ticketoci.net fins el divendres 8 de març a les 12h . El preu per Federats és de 10€ i per No federats és de 15€ i inclou esmorzar a l’arribada.
10.00h Bike Test Scott: es podran provar bicicletes d’alta gamma de la marca Scott al Pavelló de la Draga. Més informació a través de la Botiga Artsport-Bike.
15.30h Pedalada Infantil: pensada per a nens de 6 a 9 anys. Les inscripcions s’han de fer presencialment al Pavelló de la Draga a partir de les 14.30h i fins mitja hora abans de la cursa. El preu és de 2€.
16.00h Open Infantil: pensat per les categories prebenjamins (2007-08), benjamins (2005-06), principiants (2003-04), alevins (2001-02) i infantils (1999-2000). Les inscripcions s’han de realitzar presencialment al Pavelló de la Draga a partir de les 14.30h i fins mitja hora abans de la cursa. El preu és de 5€.

Més informació a http://www.ocisport.net/