La III Marxa Terra de Volcans s\'incorpora al Circuit de Llarga Distància-Pedalier 2013

05/03/2013
Cicloturisme

La III Marxa Terra de Volcans s\'incorpora al Circuit de Llarga Distància-Pedalier 2013

El diumenge 10 de març el Club Ciclista Amer Hipra organitza per tercera temporada la Marxa Cicloturista Terra de Volcans, que té la novetat de formar part del XVI Circuit de Llarga Distància-Pedalier.
Serà el recorregut llarg, de 144 quilòmetres i 2.640 metres de desnivell, el puntuable per aquest circuit. La sortida es farà des de la Plaça de la Vila d'Amer a les 9:30 hores i passarà per les següents poblacions: Anglès, Osor, Sant Hilari Sacalm, Sant Sadurní d'Osormort, Sant Julià de Vilatorta, Folgueroles, Roda de Ter, Santa Maria de Corcó, Sant Esteve d'en Bas, Sant Feliu de Pallerols, Les Planes d'Hostoles, Amer i Sant Martí Sacalm.
El recorregut curt, de 86 quilòmetres i 1.030 metres de desnivell, tindrà el mateix recorregut fins Sant Hilari Sacalm i després continuarà per Santa Coloma de Farners, Vilobí d'Onyar, Sant Dalmai, Anglès fins arribar de nou a Amer. Tots els participants tindran un obsequi, servei de dutxes, menú a l'arribada i, com les altres edicions, es faran diferents sorteigs de premis.

Les inscripcions es podran fer a la web www.bicinscripcions.cat fins el proper dimarts dia 5 a les 24:00 hores, moment en que es tancaran.

Tota la informació a www.bttamer.org o al telèfon 685475078 (Gabriel).