Damien Oton guanya la primera cursa del Mondraker Enduro Series 2013

03/03/2013
DHi

Damien Oton guanya la primera cursa del Mondraker Enduro Series 2013

Aquest diumenge ha començat  el Mondraker Enduro Series 2013 a la localitat del Baix Empordà de Forallac. Aquest campionat de referència Internacional  ciclista consta de 5 proves de la disciplina de Enduro BTT, la d’avui porta per  nom: Enduro BTT de les Gavarres. Aquesta cursa  és una barreja de la tècnica de descens i la força del rallye. Fins a un total de 272 espanyols, francesos, andorrans i alemanys han valorat molt positivament la tasca portada a terme pel club BTT la Tribu i la comissió de festes de Vulpellac sobre el recorregut de 25km en ple pulmó de les Gavarres. L’organització ha preparat les darreres setmanes un circuit molt tècnic sobre sis trams cronometrats i sis trams d’enllaç. Tot i la duresa no cal esmentar cap incidència.
El francès Damien Oton (Transbiking) amb un temps total de 20min38seg s’ha proclamat vencedor. El corredor de Toulouse s’ha imposat en cinc dels sis trams, demostrant que serà un dur líder de batre en les següents curses. Completen el podi scratch l’andorrà Roger Gonzalez (Wild Wolf-La Fenasosa) i el català Tony Perez (Xtreme bike).
En categoria fèmines poques sorpreses davant la victòria de la també francesa i clara favorita  Mary Moncorgé (Selecció FRA)amb un temps de 30min36seg. Eva Garrido (2Inbike) i Lola Moreno (Lenteja Team),han ocupat el  segon i tercer lloc respectivament.
Els guanyadors de la resta de categories son:  Jorge Garcia (Ciclos Domingo)(24min17seg) en Júniors; Carles Barcons (21min52seg) en veterans; Humbert Almenara (Gavarres Bike) (20min59seg) en Senior1;

Properes curses

23 de Març: Enduro Bike Contest (Vigo- Galícia)                                                                                 
16 de Juny:  Enduro de Valmy  (Argeles sûr Mer - França)                                                                            
22 de Setembre:  Enduro de Arenas (Arenas de San Pedro – Castella Lleó)                                   
13 d’Octubre: Super Final de l’Enduro de la Fenasosa (Banyeres de Mariola – Com. Valenciana)