El Tomàs Belles- Cannondale by Gaes pren part a l´ Andalusia Bike Race

18/02/2013
BTT

El Tomàs Belles- Cannondale by Gaes pren part a l´ Andalusia Bike Race

Després de l' última edició 2012 amb la victòria d'Anna Villar i Pau Egeda en categoria mixta i la brillant actuació de Cristofer Bosque i Adrià Noguera, setens al final, l'equip Tomàs Belles- Cannondale by Gaes ha apostat per aquesta edició de l´ Andalusia Bike Race per confeccionar quatre equips de primera línia. 
Serà un equip femení UCI amb Anna Villlar, actual campiona estatal de XCO i marató, i Núria Picas, amb títols mundials i estatals de Skirunning i Ultratail. S´ afegeixen un equip Elit UCI amb Cristofer Bosque i Adrià Noguera, repetint parella, altre equip Elit, amb Ricard Calmet i Gerard Alvarez, i finalment un equip Màster 30, amb Pau Egeda, vigent guanyador de l' Open Espanya i el gran Tomas Misser.
L'equip ha apostat per aquest corredors que estaran lluitant per les posicions capdavanteres. El dia 21 de febrer es realitzarà el viatge a Córdoba per iniciar la segona participació a aquesta cursa que participaran 650 corredors i que aquest any té una  puntuació màxima a nivell internacional UCI-E1. Acompanyaran el grup de ciclistes un entrenador, fisioterapeuta, mecànic, cuiner, dietista i coordinador.