L´ holandès Rob Van Der Niet guanya la social de Banyoles

18/02/2013

Una excel•lent  participació, d´ uns 200 corredors ciclistes entre totes les categories, han pres part a la cursa social puntuable pel Campionat d' Hivern de Carretera, que ha organitzat el Club Ciclista Banyoles, amb un recorregut de 70 i 50 km segons categories. La cursa ha sortit a les 10 hores des del Pavelló de la Draga per carreteres tranquil•les del Pla de l' Estany i Garrotxa,  sense cap port important. A final uns 58 corredors junts en el primer grup es van disputar la victòria final en un esprint espectacular a la llarga recta d' arribada en que el més ràpid fou el corredor holandes Rob Van Der Niet. Segon fou Jordi Soler (Ilerdense) i tercer, Mauricio Muller (Bicis Esteve). Oriol Escolano que havia guanyat les tres primeres curses va entrar quart. El Regidor d'Esports Jordi Congost va presidir el lliurament de premis.

Cicloturistes: Daniel Gomez - Poble Nou

El proper diumenge 24 es disputarà la cursa social a Bescanó oberta a totes les categories com les disputades fins ara.