Canvi de data de la Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua-Diari Sport 2013

10/02/2013
Cicloturisme

Canvi de data de la Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua-Diari Sport 2013

La desena edició de la Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua que estava inicialment prevista pel diumenge 19 de maig de 2013 finalment es farà el diumenge 29 de setembre de 2013.
El motiu del canvi de data és conseqüència de la coincidència el dia
19 de maig amb el Campionat d’Europa de Triatló de Mitja Distància (Half-Challenge 2013 Barcelona-Maresme) que es celebrarà a Calella. El problema radica en que el recorregut de la prova ciclista del triatló aquest any s’endinsa cap al Montseny i coincideix en part amb el circuit de la marxa cicloturista.
Degut a que es tracta d’una prova internacional, que les carreteres han d’estar tallades al trànsit durant varies hores, que l’accés al Montseny estarà molt restringit, que es requereix un gran dispositiu de Mossos d’Esquadra i que la prova ja està autoritzada per la International Triathlon Union i per les autoritats catalanes, el Club Ciclista Riells i Viabrea es veu obligat, per causes alienes a l’organització de la Terra de l’Aigua, a realitzar el canvi de data de la marxa, davant de la impossibilitat d’aconseguir les autoritzacions pertinents per tal que la marxa pugui, com cada any, passar per les carreteres del Parc Natural del Montseny a la data inicialment prevista.
Actualitzeu els vostres calendaris i teniu en compte la nova data d’aquesta marxa puntuable pel Circuit de Llarga Distància 2013 (recorregut llarg) i per la Challenge Catalana de Cicloturisme 2013 (recorregut curt): diumenge 29 de setembre.