Es presenta el Controlpack de la Unió Ciclista La Sènia

03/02/2013
Carretera

Es presenta el Controlpack de la Unió Ciclista La Sènia

Fa uns dies va tenir lloc l'acte de presentació de l'equip Controlpack Unió Ciclista La Sénia, format aquest any per una nodrida pedrera de ciclistes provinents de tota Espanya, que competiran en les principals voltes del calendari nacional en les categories Elit i Sub-23.
La direcció esportiva, seguint amb la filosofia de l'equip de conjuminar joventut i experiència, quedarà compartida entre Rafa Casero (ciclista professional que ha militat en equips com el Festina i germà del guanyador de la Volta a Espanya 2001, Ángel Casero) i José Alfara “Librado”, el director d'equip més veterà del ciclisme nacional i director honorífic de l'equip.
L'acte va comptar amb la presència d'Enrique Gutiérrez “Guti”, ciclista ex-professional que va aconseguir la segona posició en el Giro d'Itàlia 2006 i va ser guanyador d'etapa en la Vuelta a Espanya 2004.
Després d'un any 2012 en que l'equip Controlpack va consolidar la seva presència dins de l'escamot nacional amb podiums puntuals en les principals carreres del calendari amateur, l'equip dirigit per Rafa Casero i José Alfara “Librado” aspira aquest 2013 a assumir nous i més ambiciosos reptes.
El fitxatge de joves valors i la incorporació de nous corredors de reconegut prestigi són les principals bases d'un equip cridat a ser una de les grans revelacions del ciclisme en carretera en la present temporada. Para això, s'ha realitzat un gran pre-selecció de proves de tot el circuit nacional de ciclisme en carretera, en les quals el grup de 30 corredors lluitaran per un lloc en el més alt del podium.
D'entre el grup de corredors de la categoria Sub-23, cal destacar el fitxatge de Javier Comín, qui amb 18 anys ha competit en la Selecció Espanyola en categoria Júnior en més d'una ocasió.
Així mateix, en la categoria Elit s'han realitzat importants incorporacions com les de Vicente Martí Peiró (medalla de plata en el darrer Campionat de la Comunitat Valenciana sub-23) o la de William Aránzazu (cinquè classificat en la darrera edició de la Vuelta a Cantabria).
A tot això cal sumar el suport institucional de l'Ajuntament de la Sénia, el de la Federació Catalana de Ciclisme, així com el dels altres patrocinadors: Tourline Express (missatgeria), Bicicletes Coluer, Badia Hortofruits, Robopac (maquinària i sistemes d'embalatge), Alterdeco (mobiliari de disseny alternatiu) i Taymori (roba esportiva).