Pepe Recio i Núria Picas seran els protagonistes de La Portals

29/01/2013
BTT

Pepe Recio i Núria Picas seran els protagonistes de La Portals

Aquest divendres a la seu del Patronat de la muntanya de Montserrat s’han reunit el gerent del Patronat de la muntanya de Montserrat el senyor Xavier Aparicio, l’exciclista professional Pepe Recio, la Campiona del mon d’ultra trail Nuria Picas i membres del comitè organitzador de La Portals per presentar el cartell, el maillot i la samarreta oficial de La Portals 2013.
La Portals Btt es una marxa no competitiva oberta a tothom, amb un límit de 1.500 participants i en aquesta quarta amplia l’oferta i el dia abans de La Portals en Btt, es farà la primera edició de La Portals Caminada i Ultra, també limitada a 1.500 participants. 
La Portals Caminada tindrà un recorregut de 50 quilòmetres semblant a La Portals en Btt, però eliminant bastant asfalt i pista, per afegir corriols. La Portals Ultra farà el mateix recorregut de la Caminada, però des del Bruc marxarà cap a Castellolí per tornar a Can Massana i així farà 70 quilòmetres. I seguint el format de La Portals Btt, també es farà homenatge cada any a un esportista referent d’aquesta modalitat, en aquesta primera edició serà la Campiona del Mon d’Ultra Trail – Nuria Picas.
Per a La Portals en Btt també hi ha novetats, aquest 2013 entra en el Circuit de Pedalades de la Catalunya Central no competitives, juntament amb les marxes d’Aguilar de Segarra, Tous i Manresa.
La Portals te un acord de col•laboració amb La Marató de TV3 i cada inscrit de les diferents modalitats de La Portals donarà un € a La Marató de TV3.
El proper 31 de gener a les 12:30 hores es celebrarà l’acte de Presentació Oficial de La Portals al Restaurant Can Font de Marganell i s’obriran les inscripcions de La Portals a www.laportals.cat. Ja han confirmat la seva assistència els ciclistes Àngel Edo, Josep Lluís Laguia, Israel Nuñez, Roberto Heras, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Paco Sala...

Per a més informació: www.laportals.cat  -  Twitter: @laportals