S´obren amb èxit els entrenaments de dissabte al Velòdrom d’Horta

19/01/2013
Pista

S´obren amb èxit els entrenaments de dissabte al Velòdrom d’Horta

Tot aquell ciclista que estigui interessat a entrenar els dissabtes a la pista del velòdrom olímpic de Barcelona ho pot fer des del passat dissabte. Es realitzaran dues tandes d’entrenament, de 10 a 12 i  de 12 a 14h dirigits per personal tècnic de ciclisme de la Federació Catalana de Ciclisme. La primera sessió va servir per tastar el gran interès que la proposta ha despertat entre els practicants.  
Tots els federats tenen la quota gratuïta així com el lloguer de bicicleta de pista. Els no federats hauran de consultar als contactes establerts.
L’objectiu d’aquest nou horari és d’una banda obrir més el ventall de possibilitats per a entrenar el ciclisme de pista i d’altra perfeccionar els mètodes d’entrenament, de qualsevol ciclista, amb els consells tècnics d’experimentats entrenadors.
Aquest servei és obert a tot tipus de ciclistes i de totes les disciplines, fins i tot els triatletes, on trobaran una manera molt efectiva de millorar les prestacions ràpidament.
 
Molt important: confirmar la vostra presència amb 48 hores d’antelació a través del telèfon 697273132 o a través del mail pistabcn@gmail.com