Valuosa col•laboració del ciclisme gironí a la Marató de TV3

21/12/2012
Carretera

Valuosa col•laboració del ciclisme gironí a la Marató de TV3

Aquest diumenge passat, 16 de desembre, el ciclisme de les comarques gironines, com també han fet en altres poblacions de Catalunya, han estat solidaris amb la carismàtica Marató de TV3 que enguany és per la lluita contra el càncer que a tantes famílies ens toca de prop, i un cop més el poble de Catalunya ha estat a l’alçada amb una gran col•laboració.
Pel que fa el món del ciclisme des de la Delegació de Ciclisme de Girona de la FCC es va coordinar uns punts de trobada en diferents poblacions amb el suport d’ Oncolliga, ajuntaments i clubs ciclistes locals entre altres, i que va donar com a fruit una recaptació d’uns 5.000€ destinats a la Marató  de TV3 en la causa contra el càncer.
Les poblacions van ser: Angles, Banyoles, Blanes, La Bisbal, Olot, La Cellera de Ter, Sant Esteve d’en Bas, Ripoll, Santa Coloma de Farners, Girona, Figueres i Sant Feliu de Pallerols.
Però a més dels diners que sempre són importants creiem que ha sigut una nova experiència molt positiva i de satisfacció del ciclisme en poder contribuir contra aquesta malaltia que ens ha tocat viure.
I dintre les diferents activitats en alguna comarca es van organitzar pedalades com a Banyoles que amb molt èxit van reunir 300 ciclistes al circuit de l’Estany. En tot cas tothom va posar el seu gra de sorra i des de la FCC ens plau donar les nostres gràcies de tot cor a Oncolliga, ajuntaments, a tothom que ha col•laborat i especialment als clubs, CC La Selva, CC Esprint, CC Freebike, CC Banyoles, CC Olot, CC Olot Infantil, CC La Bisbal, CC Daro, CC Bas, CC Ripoll, CC Farners, CC Sant Narcís, CC BTT Fornells, EC Figueres, Bicis Surià, St Feliu de Pallerols, Coca-Cola, Frit Ravich, Inpanasa i Impremta Pagès.