Balaguer també amb la Marató 2012

10/12/2012
Cicloturisme

Balaguer també amb la Marató 2012

Des de diversos ajuntaments de Catalunya que s’hi han volgut adherir i, conjuntament amb la Federació Catalana de Ciclisme, s’ha posat en marxa l’organització de diverses pedalades populars coincidint amb el dia de la Marató de TV3 del proper diumenge 16 de desembre.
Els tres clubs ciclistes de la ciutat de Balaguer, el Club Radical Esport, el Club Esportiu Pedala.cat i el Club Ciclista Balaguer s’hi han adherit a aquesta idea i, conjuntament amb l’Ajuntament de Balaguer, convoquen a tots els clubs i entitats esportives, afeccionats i tothom que vulgui participar a venir el dia 16.
Es tracta a fer un recorregut d’uns 25 km de nivell mitjà tant en bicicleta de carretera com de BTT indistintament, per acabar amb una mica d’esmorzar a base de coca i xocolata.
La convocatòria començarà des de les 9 hores del matí fins a les 10 a la Plaça Mercadal de Balaguer per fer les inscripcions i els donatius.
L’hora de sortida de la marxa serà a les 10 hores. L’arribada serà al mateix lloc i està prevista a les 11:30 hores. Recordem que és obligatori l’ús del casc i s’aconsella dur roba visible o reflectant. La totalitat dels donatius seran recaptats per l’Ajuntament de Balaguer i enviats directament a la Marató de TV3.