Ivan Oulego i Victòria Hernández guanyen el descens d´ Avià que tanca la Challenge DH

22/11/2012

El passat 18 de novembre es va celebrar a la població berguedana d'Avià, la cinquena prova i final de la Challenge DH 2012. Va ser una cursa en un circuit espectacular, i que sota condicions de fang van participar 114 corredors. El guanyador absolut va ser el incombustible Ivan Oulego, amb un millor temps de 3:02,003, seguit pel corredor local Jordi Junyent a 2,31 segons, i del junior de Sant Andreu de la Barca, Guillem Jorba.
Aquesta cursa que s'ha organitzat en un temps rècord de un mes i mig, en substitució de una cursa anul•lada de Tossa, ha estat gràcies al Grup de Joves d'Avià (encapçalat per Edgar Barragan) i per la família Junyent, preocupant-se el Jordi Junyent i els seus amics del circuit i el seu pare Ramon Junyent de tot l'aspecte de la logística. Agrair especialment al ajuntaments d'Avià i el de Capolat que han facilitat i han fet gestions per a que tot es portés a terme amb èxit.
Amb aquesta darrera cursa es consolida un segon any amb la Challenge DH gràcies al suport anual de marques com SARACEN, COVE, FIRE EYE, ICESTOP, KALI, Doctor Racing Suspension i COCA-COLA, que han fet possible un calendari complert de 5 proves arreu de Catalunya.
Felicitar als clubs organitzadors de les curses, als seus municipis, i a tots el participants de la Challenge DH 2012, en especial als guanyadors de la classificació general: Pol Romero (Elit), Anna Gutierrez (Femina), Jordi Junyent (Sub23), Guillem Jorba (Junior), Ferran Jorba (Cadet), Gerard Moix (Infantil), Joan Vicente (M30), Ramón Figueras (M40) i Isaac Perich (Rigida).