Joaquim Rodríguez atendrà als mitjans firmarà autògrafs dissabte Wala Barcelona

15/11/2012
Carretera

Joaquim Rodríguez atendrà als mitjans firmarà autògrafs dissabte Wala Barcelona

El ciclista Joaquim Rodríguez hi serà aquest dissabte dia 17 a Wala Barcelona, on de 18 a 18.30 hores atendrà als mitjans de comunicació, posant-se després a disposició del públic en una sessió de firma d’autògrafs als aficionats i clients d’aquesta tenda de multiesports.
La trobada amb els aficionats està patrocinada per la firma Oakley, co-patrocinadora del corredor català de l’equip Katusha, que ha culminat una extraordinària temporada, proclamant-se vencedor de la classificació WorldTour de l’UCI per davant de Bradley Wiggins i de Tom Boonen. Entre els seus èxits d’aquesta temporada destaquen les seves victòries en las clàssiques Fletxa Valona i Giro de Lombardia, el seu segon lloc en el Giro d’Itàlia i el tercer en la Vuelta a España.

Wala és una cadena d’equipament i material esportiu amb més de 14.000 m2 en el seus centres comercials de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona on ofereix una amplíssima gama de productes de primeres marques a preus imbatibles. En el pròxims dies, Wala ampliarà el seu negoci amb el llançament de la seva tenda online www.walashop.com