Amb bici per La Marató

15/11/2012
Cicloturisme

Amb bici per La Marató

Els amics del Club Ciclista Pla i Baixada de Navàs i Balsareny organitzen el proper diumenge 16 de Desembre una ambiciosa activitat emmarcada dins la tradicional Marató de TV3, dedicada aquest any a la lluita contra el càncer.
Amb el lema “Amb Bici per la Marató”, s’organitzarà un acte que es vol que tingui força ressò i serveixi per recaptar molts diners. Es tracta de que tots els clubs de Catalunya facin una sortida fins a la seva capital de comarca i allà fer una concentració del major nombre de ciclistes possible.
Per això s’ha contactat amb els clubs i els ajuntaments de tot Catalunya, rebent moltes adhesions a hores d’ara. Cada club i ajuntament col.laborarà amb 40 euros i tots els ciclistes que vulguin tenen la possibilitat de comprar un mallot commemoratiu amb el nom de tots els clubs i ajuntaments participants per 16 euros. Part de l’import del mallot anirà també com a donatiu a la Marató. Atenció perquè el termini de compra dels mallots finalitza aquest divendres 16 de Novembre.

Des de la Federació Catalana de Ciclisme es fa un recolzament molt especial a aquesta activitat.

Pere veure tota la informació: www.plaibaixada.com