Final explosiu per la Guak Copa Catalana de Descens a Llinars

08/11/2012
DHi

Final explosiu per la Guak Copa Catalana de Descens a Llinars

Els campions de la Guak Copa Catalana s’han coronat aquest diumenge 4 de Novembre a Llinars del Vallès enfront d’ un públic que com cada any s’ha congregat a les zones més espectaculars del circuit.
Després de passar per Vallnord (Andorra) i Lleida, la Guak Copa Catalana despedia la temporada coronant els guanyadors del campionat en una altra memorable edició de descens, en un circuit amb molt bones condicions i tan complert com sempre i amb més de 170 participants vinguts d’arreu de la península i de fora d’ella.
El corredor cadet del Sant Andreu de la Barca, Ferran Jorba, s’ha imposat en categoria Èlit amb un temps de 2:58.425, amb poc més de 3 dècimes de diferència respecte el segon classificat, el seu germà Guillem Jorba, que corria en categoria Júnior,i amb un Pol Romero
(ProBike) excel.lent en 3ª posició scratx. Els més joves semblen reclamar un canvi generacional a l’imposar-se als més veterans, Xavier Temporal i Roger González (4t i 5è de la general).
En fèmines, la primera clasificada ha estat Viktoria Jiménez (MTB Les
Angles) amb un temps de 3:33.787, i en segon lloc s’ha classificat Victoria Hernández (Fornells de la Selva), seguida de Carla Adalid (Club Corriol).
Els guanyadors de la Guak Copa Catalana, com no podia ser d’altra manera, han estat dos habituals dels podis en els últims temps, Roger González i Viktoria Jiménez. En la resta de categories, des dels sots-23, passant pels infantils, rígides, màsters 30/40, cadets fins els júniors, també hi ha hagut una lluita per les primeres posicions. 
Els vencedors en les diferents categories han estat els següents:

Campions Guak Copa Catalana de Descens 2012

Èlit masculí: Roger González
Èlit femení: Viktoria Jiménez
Sots 23: Pol Romero
Júnior: Guillem Jorba
Cadet: Ferran Jorba
Màster 30: Joan Vicente
Màster 40: Javier Abarca
Rígida: Carles Juan
Infantil: Sylvain Guisan

Nota d´ Ocisport