El Campionat de Catalunya de trial serà al Ciutat de Vic aquest diumenge

14/12/2012
Trial

El Campionat de Catalunya de trial serà al Ciutat de Vic aquest diumenge

El dia 16 de desembre tindrà lloc a Vic (Osona) la darrera prova de Trial de l'any. Serà el Trial Ciutat de Vic, enguany serà la tercera edició i la prova serà valedora pel XXIX Campionat de Catalunya FCC 2012.
La prova es desenvoluparà en el circuit de Vic (C/ Mas de Bigues s/n) ubicat a la zona esportiva. Serà una competició obert a totes les edats i nivells. 
A més a més de la basant competitiva aquesta prova serà també de caràcter solidari. La prova coincideix amb la Marató de TV3 (projecte solidari impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3 amb l'objectiu d'obtenir recursos econòmics per a la recerca científica sobre diferents malalties), i totes les inscripcions de la prova vigatana es destinaran a l'esmentada causa.
En la prova es disputaran les categories de benjamins (8 anys i menys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys), cadets (15-16 anys) , júniors (17-18 anys) i elits (19 anys i més). També comptarà amb les categories de promoció open amb els nivells de blanc, blau, verd i taronja.
Les inscripcions es podran formalitzar anticipadament fins el dimarts abans de la prova (11/12/12) al web http://www.trialsport.es/ o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30. La sortida està prevista a partir de les 9h. Els participants es trobaran amb un recorregut de cinc zones on hauran de fer dues passades.
Paral•lel a la competició també hi haurà un esmorzar popular, els beneficis del quals també es destinaran a la Marató.
La prova es podrà fer gràcies a l’Ajuntament de Vic, la Unió Ciclista Vic, l’Escola de Trial Trialsport, la Federació Catalana de Ciclisme i a totes les persones que desinteressadament ajudaran el dia de la prova.
L’expectativa dels organitzadors és la de superar el centenar de participants. En els dos anys que porta disputant-se s’han recaptat les quantitats de 1610€ l’any 2010 i de 2245€ l’any 2011.

Com arribar

El circuit de Vic es troba a la zona esportiva de Vic. Molt a prop de l'ajuntament de Gurb i al costat del camp de Rugby, entre l’antiga N-152 i el camp de futbol.

• Venint des de Barcelona per la C 17 cal sortir a Vic sud i continuar per l’antiga N 152 ara eix Onze de Setembre. Passar per davant de la Universitat de Vic fins arribar a la rotonda De davant l’Ajuntament de Gurb.
• Venint des de Lleida per l'eix transversal (C 25) cal sortir a Gurb/St. Bartomeu del Grau, girar en direcció a Vic. Després només cal passar dues rotondes.
• Venint des de Girona per l'eix transversal (C 25) agafar la sortida Ripoll/Puigcerdà, anar en direcció a Barcelona. Després només cal passar dues rotondes.