El diumenge proper Terrassa és epíleg de la Copa Catalana de trial

29/10/2012
Trial

El diumenge proper Terrassa és epíleg de la Copa Catalana de trial

El proper diumenge dia 4 d de novembre es disputarà a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club (ATHC) la final de la Copa Catalana de Trial ‘12 X-UP Energy.
La prova tindrà lloc en el circuit permanent de l’ATHC sobre un recorregut mixt amb zones naturals i artificials on els participants hauran de superar cinc zones dues vegades amb un temps de tres hores.
La de Terrassa serà la darrera de les cinc proves que han format la competició de la FCC (Federació Catalana de Ciclisme). La prova començarà puntualment a les 9 del matí, sent les inscripcions a partir de les 08:30. Les inscripcions anticipades es podran formalitzar fins el dimarts abans de la prova al web www.trialsport.es.
Després de la disputa de la prova maresmenca del passat 7 d’octubre, el calderí Rafa Tibau va ascendir fins al capdavant de la màxima categoria acumulant un total de 51 punts, Eloi Paré de Calldetenes és segon a només 2 punts de diferència, Oriol Roca de Sant Pere de Vilamajor és tercer amb 42. Amb tota probabilitat ells poden ser els candidats a ocupar el podi final de la Copa Catalana de Trial ‘12 X-UP Energy i ser els guanyadors del rellotge Kronos. Però de ben segur que els adversaris no ho deixaran gens fàcil ja que empatats amb 40 punts tenim a Sergi Llongueras i Joan Torres que ocupen la quarta i cinquena posició i amb 39 punts Pol Tarrés és sisè. Aixa doncs s’espera una final molt entretinguda i disputada.
Terrassa posarà punt i final a aquesta interesantíssima edició de la Copa Catalana de Trial ‘12 X-UP Energy, on coneixerem els guanyadors dels rellotges Kronos, les ulleres Eassun i els lots de productes Fisiocrem i PowerBar.
El rodenc Jordi Araque afrontarà la prova terressenca amb un total de 72 punts al capdavant de la classificació cadet. Domènec Lladó d’Argentona amb 67 i l’andorrà Efren Frases amb 48 ocupen la segona i tercera posició respectivament.
A la categoria infantil trobem una ajustada classificació entre Maró Valls (66), Gerard Trueba (65) i Eloi Palau (62). El podi final serà cosa d’ells ja que el quart, Sergi Segú acumula 40 punts.
L’aleví Toni Guillén (77) té una còmode avantatge de 13 punts respecte Guillem Maza (64) i de 16 punts respecte Pol Cabré-Verdiell (61). Per tant Guillén és el ferm candidat a la victòria final i amb molta probabilitat Maza i Cabré-Verdiell podrien acompanyar-lo al podi amb la segona i la tercera posició respectivament.
Martí Yélamos, amb tres victòries consecutives i amb 77 punts serà també, amb molta probabilitat, el guanyador final principiant. Genís la Haba amb 60 i Martí Vayreda amb 53 ocupen la segona i tercera posició respectivament.
Al capdavant de la categoria de benjamins trobem a un aragonès i dos andorrans. Aleix Arrufat és primer seguit de Gaudi Vall i de Jordi Lestang. Finalment al capdavant dels pre benjamins tenim a Roger Martínez, Laia Esquís i Eveli Comerma.
Pel que fa a les categories de l'’Open Cup trobem un empat al capdavant de la classificació d’open blanc entre Pere Itchart i Oriol Llavina ambdós amb 61 punts. Arnau Forns amb 54 és tercer.
Cristofer Iglésias amb 70 punts encapçala la categoria open blau, amb 65 punts i en segona posició s’hi troba Aleix Baró i en la tercera Jordi Pascual amb 62.
Finalment la categoria d’open verd es dominada per David Martínez amb 72 punts seguit de Víctor Ruiz amb 56 i de Ferran Martín amb 50.